Csapatunk

Chesy

Sziasztok! Egy kicsit magamrol.

23 eves Angliaban elo Srac vagyok nagyon regota jatszom es szinte (csak szinte) a kezdetektol a Demonhuntersbe vagyok.

Amikor elkeztem jatszani persze mas guildbe kezdtem egy volt kolegam vett ra hogy jatszak es bejutatott egy olasz guildbe meg tanitotta az alapokat.

Jo volt veluk jatszani de sajna mint barmikor varhato az elet valtozasokat hozott, gyereke lett es egyre kevesebbet jatszott, igy kezdtem furabban erezni magam egy olasz csapatba kapocsok nelkul. (bar mai napig tartom a kapcsolatot sokukkal) nem is ez a lenyeg egyik kalandozasaim soran talalkoztam a Guildben levo Csilluval es o volt olyan kedves es behivott ide!:)))) Azota is itt tartom a frontot es egy nagyon joo kis CSAPATRA talaltam mindenki eli az eletet, s mivel mindannyian dolgozunk, suliba jarunk, egyebb teendoinkel vagyunk elfoglalva, de egy kozos mindannyian SZERETUNK WOWozni.

Mindenki elfogadta, hogy mi nem a top csapat leszunk es nem hard core jatekosok vagyunk hanem egy jo kis kozosseg. Magaval ragado tarsasag a mienk. Es koszonom hogy itt lehetek koztuk. Mara mar egyik oszlopos tagja vagyok a csapatnak es szivesen (mindenki nevebe) segitunk mindenkinek. Van olyan tagunk is aki szeretne magyarul megtanulni es be alt hozzank es jol erzi magat velunk mert amellett, hogy segitunk neki fejlodni tanitjuk magyarul is Sok sikert Pitypangnak a kesobbiekben is!!

Mindenki aki ezt az oldalt nezi es kedvet kapott csatlakozni hozzank elerhetosegunkon kerem jelezze, minket a Saurfang szerveren lehet megtalalni.

Elore Demonhunters nincs az a ellenfel amit nem gyurunk le EGYUTT!!!! :)))))))

Abrakadabraa

Na, én nem vagyok fiatal, nem élek Magyarországon kívül, egy átlagos vagy egy átlagosnak nem mondható 3 gyermekes családapa lennék... erről szerintem itt ennyi elég is. :)

Női karakterrel ? Kérdezhetnétek furcsán....

Hehe.

Történt ugyanis, hogy valamikor régen, 3-4 éve megvettük a játékot. Vagy több... már ki tudja ? :)

És én elindítottam útjára Grof-ot, első karakterünket, akkor még protection, közben retri, mára holy paladinunkat ! :)

Fiam elindította Badibildert (és Balidát) - és vagy egy évig játszott is velük. Talán kicsit tovább.

Nagyobbik lányom pedig jött Abrakadabraa-val - de az is lehet, hogy a fiam csinálta neki. Talán egy napig játszogatott is vele... :)

Rajtam maradtak. Amikor kiderült, hogy nem tudok játszani, béna vagyok a tankommal (pala), akkor elkezdtem a mage-et nyomni. Az ment is jól - könnyebb játszani vele, mert ugye mindig vagy a healer vagy a tank a hülye :)))))))

De azért csak nem hagyott nyugodni a dolog... gondoltam, ha tanknak nem volt jó, majd healernek jó lesz. Szerintem jobb lett, és bár ismerek jobbakat, bármely instában megél (még a guild run-osokban is, ahol az elvárható 20k helyett csak 12-16-ot tudnak a dpsek, így azért egy-két halál előfordulgatott :))) a raidekben pedig (ott ugye 6 healer van) mára általában 2-3. legerősebb, de volt már első is. Ezzel együtt persze még nem elég jó. :)

Ő ugye arénázik is, i396 körül van, de az nehezebben megy...

Badibilder teljesen elhagyott karakter volt évekig. Használtam, de csak pénzkeresésre (bs + mining). Aztán egyszer csak annak is nekifutottam. Egyelőre a leggyengébb, csak i372, tanulgatja az aggrot, de már volt a legtöbb heroicban és twighlightos instában is. Raid-ben még nem - de eljöhet az is. :)

Na... itt ők az én 3 gyermekeim. A kép Abrakadabraa-t ábrázolja, vagy ahogy a társak szólítják: Ábrát. Ennyi.